Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ellit Security Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Seif certificat transfer Ellit Depo32 electronic 812x419x4
3299 lei
Brand
Ellit
Cod produs
L0004
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristici si specificatii

- Seif de tip depozit pentru domeniul comercial
- Fanta de introducere: 218 × 110 × 60 mm
- Sistem de anti-pescuire asociat cu zimti
- Nivel de securitate: S2 conform EN14450
- Inchidere electronica de inalta siguranta, conform EN1300
- 9 coduri de utilizator si 1 cod MASTER
- Functioneaza cu baterie de 9V inclusa
- Posibilitate de ancorare in podea

Descriere generala
Seiful certificat transfer Ellit ® Depo32 electronic este un seif de tip depozit, special conceput pentru a fi folosit in domeniul comercial, fiind ideal pentru afacerile in care mai multi angajati lucreaza cu bani in numerar. Acesta dispune de o fanta de introducere de dimensiunea 218 × 110 × 60 mm, care se trage in jos, facilitand depozitarea banilor, documentelor sau plicurilor cu evidenta numerarului. Seiful are un nivel de securitate S2 conform EN14450 si o inchidere electronica de inalta siguranta, conform EN1300, cu maner rotativ. Se pot introduce 9 coduri de utilizator si un cod MASTER pentru cazuri SOS. Functioneaza cu baterie de 9V inclusa si se poate ancora in podea.

Beneficii
Seiful Ellit ® Depo32 ofera un nivel inalt de securitate pentru banii si documentele depozitate, protejandu-le impotriva furtului si accesului neautorizat. Sistemul de anti-pescuire, asociat cu zimtii, previne sustragerea continutului depozitat. Inchiderea electronica de inalta siguranta si posibilitatea de a introduce mai multe coduri de utilizator asigura un control eficient asupra accesului la seif. In plus, seiful poate fi ancorat in podea, oferind o protectie suplimentara impotriva furtului.

Utilizare
Seiful Ellit ® Depo32 este ideal pentru utilizare in afaceri precum benzinarii, restaurante, banci, case de schimb valutar, case de amanet, cabinete private sau farmacii. Datorita sistemului sau de depozitare si a nivelului de securitate S2, seiful asigura o protectie eficienta pentru banii si documentele valoroase.

Instructiuni de folosire
Asigurati-va ca seiful este ancorat in podea pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate. Introduceti codurile de utilizator si codul MASTER pentru a controla accesul la seif. Utilizati fanta de introducere pentru a depozita bani, documente sau plicuri cu evidenta numerarului. Verificati periodic starea bateriei de 9V si inlocuiti-o la nevoie.

Nu riscati securitatea banilor si documentelor valoroase! Alegeti seiful Ellit ® Depo32 electronic pentru a va asigura ca afacerea dumneavoastra beneficiaza de protectia de care are nevoie. Comandati acum!
Din Gura in Gura