Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ellit Security Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Seif certificat transfer Ellit Depo19 electronic 489x342x3
2399 lei
Brand
Ellit
Cod produs
L0002
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristici si specificatii

- Dimensiuni exterioare: 489x342x381 mm
- Culoare: Antracit
- Inchidere: Electronica
- Greutate: 31 kg
- Nivel securitate: S1 conform IMP S EN14450
- Sistem de anti-pescuire
- Inchidere electronica de inalta siguranta EN1300
- Se ancoreaza in podea

Descriere generala
Seiful Ellit Depo19 electronic este un seif de tip depozit, conceput special pentru domeniul comercial, oferind un nivel inalt de securitate si usurinta in utilizare. Cu dimensiuni exterioare de 489x342x381 mm si o greutate de 31 kg, seiful este ideal pentru afaceri in care mai multi angajati lucreaza cu banii in numerar, cum ar fi benzinarii, restaurante, banci, case de schimb valutar, case de amanet, receptii cabinete private sau farmacii. Seiful are un nivel de securitate S1 conform IMP S EN14450, fiind echipat cu un sistem de inchidere electronica de inalta siguranta conform EN1300, care permite introducerea a 9 coduri de utilizator si un cod MASTER pentru cazuri SOS. Functioneaza cu baterie de 9V inclusa. Seiful are un sistem de anti-pescuire, care previne sustragerea continutului depozitat prin intermediul fantei de introducere, iar peretele sau simplu, cu grosimea de 3 mm si usa dubla, cu grosimea de 50 mm, asigura o protectie ridicata impotriva efractiei. Seiful se ancoreaza in podea pentru o stabilitate si securitate sporita.

Beneficii
Achizitionand seiful Ellit Depo19 electronic, vei beneficia de un nivel inalt de securitate pentru banii si documentele tale valoroase, precum si de usurinta folosirii sale, care iti permite sa eficientizezi gestionarea numerarului in cadrul afacerii tale. Sistemul de anti-pescuire si inchiderea electronica de inalta siguranta te protejeaza impotriva tentativelor de furt, iar ancorarea in podea asigura stabilitatea seifului si un plus de securitate.

Utilizare
Seiful Ellit Depo19 electronic este ideal pentru utilizarea in diverse afaceri, precum benzinarii, restaurante, banci, case de schimb valutar, case de amanet, receptii cabinete private sau farmacii, in care mai multi angajati lucreaza cu banii in numerar. Seiful poate fi folosit pentru a pastra in siguranta banii, documentele si plicurile cu evidenta numerarului, care pot fi introduse prin clapeta cu fanta de deschidere (218 x 110 x 60 mm).

Instructiuni de folosire
Pentru a utiliza seiful Ellit Depo19 electronic, introduceti banii, documentele sau plicurile cu evidenta numerarului prin clapeta cu fanta de deschidere, apoi trageti clapeta in jos. Dupa inchiderea clapetei, continutul va cadea in interiorul seifului, nemaifiind posibila colectarea lui, doar prin deschiderea seifului. Asigurati-va ca seiful este ancorat in podea pentru o stabilitate si securitate sporita.

Nu mai sta pe ganduri! Alege seiful Ellit Depo19 electronic si bucura-te de siguranta si eficienta pe care o aduce in gestionarea numerarului in cadrul afacerii tale. Investeste in securitatea si succesul afacerii tale chiar acum!
Din Gura in Gura