Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ellit Security Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Seif certificat transfer Ellit Depo32 cheie 812x419x427 mm
3199 lei
Brand
Ellit
Cod produs
L0003
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristici si specificatii

- Dimensiuni exterioare: 812x419X427 mm
- Culoare: Antracit
- Inchidere: Cheie cu barba dubla (2 bucati)
- Greutate: 55kg
- Nivel securitate: S1 conform IMP S EN14450
- Sistem de anti-pescuire
- Ancorare in podea
- Variante disponibile: DEPO19 si DEPO32, cu inchideri cheie sau electronica

Descriere generala
Seiful certificat transfer Ellit Depo32 este ideal pentru afacerile in care mai multi angajati lucreaza cu banii in numerar. Acest seif de tip depozit are dimensiuni exterioare de 812x419X427 mm si este de culoare antracit. Este echipat cu o inchidere de tip cheie cu barba dubla, asigurand un nivel de securitate S1 conform IMP S EN14450. Seiful are un sistem de anti-pescuire care impiedica sustragerea continutului depozitat, si poate fi ancorat in podea pentru o protectie suplimentara. Seiful Ellit Depo32 este disponibil in mai multe variante, precum DEPO19 si DEPO32, cu inchideri cheie sau electronica.

Beneficii
Utilizarea seifului Ellit Depo32 in afacerea dvs. ofera un nivel ridicat de securitate pentru banii, documentele si plicurile cu evidenta numerarului. Sistemul de anti-pescuire previne sustragerea continutului depozitat, iar posibilitatea de ancorare in podea adauga un nivel suplimentar de protectie. De asemenea, seiful este usor de folosit, fiind ideal pentru domeniul comercial unde mai multi angajati au acces la numerar.

Utilizare
Seiful Ellit Depo32 este recomandat pentru a fi utilizat in benzinarii, restaurante, banci, case de schimb valutar, case de amanet, la receptii cabinete private sau farmacii. Este ideal pentru orice afacere in care mai multi angajati lucreaza cu banii in numerar.

Instructiuni de folosire
Pentru a utiliza seiful Ellit Depo32, introduceti banii, documentele sau plicurile cu evidenta numerarului prin clapeta cu fanta de deschidere, de dimensiune 218 x 110 x 60 mm, care se trage in jos. Dupa inchiderea clapetei, continutul va cadea in interiorul seifului, nemaifiind posibil colectarea lui, doar prin deschiderea seifului.

Alegeti seiful Ellit Depo32 pentru a va proteja banii si documentele in mod eficient si in siguranta. Investiti in securitatea afacerii dvs. acum!
Din Gura in Gura